Merk: Eks-Brand
Model: XGROM
Beschikbaarheid: Op voorraad
36,00€
Excl. BTW: 29,75€

Ook de kleinsten worden niet vergeten ! De X-GROM bril heeft bijna dezelfde voordelen dan haar grote broer, de GOX. De kleinste mx- ers boekten al behoorlijk indrukwekkende resultaten. Monster Kawasaki racer Carson Mumford heeft talloze amateur kampioenschappen met de X-GROM bril gewonnen. EKS BRAND heeft ook een aantal Nationaal Kampioenen BMX met de X-GROM . FRAME De "X-Grom" is ontworpen om kinderen( kleinere gezichtsvorm) een kwaliteits bril te geven met het de comfort,de looks en de bescherming van een volwassen model . "Polyflex", urethaan frame die het gelaat goed omsluit voorzien van verluchting voor minder condensatie .

LENS

De "X-Grom" is voorzien van een heldere, anti-fog coating, krasbestendig, splinterresistent 0,030, polycarbonaat lens die 100% UVA-bescherming heeft.

MOUSSE

Hydrofiele EO15 twee-lagenmousse die ervoor zorgt dat de bril het gezicht goed omsluit.Met een super absorberend comfort ! De "X-Grom" wordt standaard geleverd met een geweven band voorzien van siliconen om de bril perfect op zijn plaats te houden. "Anti static" veegbestendig brilzakje wordt standaard geleverd in elke doos.