Model: chain spray tour 200ml
Beschikbaarheid: Op voorraad
9,27€
Excl. BTW: 7,66€

12 of meer 7,41€

Chain Spray Tour is een kwalitatief hoogwaardig product op basis van minerale olie en oplosmiddel. Het is een kleverig en waterafstotend smeermiddel met een hoog doordringend vermogen. Een dunne film beschermt de ketting tegen slijtage en roest. Het product penetreert, smeert en is volledig onschadelijk voor O-ring kettingen.

Chain Spray Tour is geschikt voor het smeren van kettingen voor tour motoren en karts. Daarnaast is het uitermate geschikt voor industriele doeleinden zoals spindels, walsen, kettingen en gleiblokken.

De bus goed schudden voor elk gebruik, minimaal 10 seconden. Op ca. 10-15 cm afstand uitspuiten op het te behandelen voorwerp. Aanbrengen in de gewenste hoeveelheid. Bij gebruik het product 5 à 10 minuten laten inwerken.

Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Bij contact met de ogen onmiddellijk spoelen met overvloed aan water. Licht ontvlambaar.

Chain Spray Tour heeft naast zijn goede corrosiewerende eigenschappen ook een penetrerende werking.

Chain Spray Tour heeft een houdbaarheid van 3 jaar in een koele en droge ruimte met een minimale temperatuur van +5°C en een maximum van +25°C.