Model: chain spray 500 ml
Beschikbaarheid: Op voorraad
5,99€ 9,68€
Excl. BTW: 4,95€

12 of meer 7,74€

Chain Saver Spray is een kwalitatief hoogwaardig product op basis van minerale olie en oplosmiddel. Het is een kleverig en waterafstotend smeermiddel met een hoog doordringend vermogen. Een dunne film beschermt de ketting tegen slijtage en roest. Het product penetreert en smeert en is volledig onschadelijk voor O-ring kettingen.

Chain Saver Spray is een universeel smeermiddel en is geschikt voor het smeren van kettingen voor tour, race, trail, cross en off road motoren.

Chain Saver Spray heeft naast zijn goede corrosiewerende eigenschappen ook een penetrerende werking. Chain Saver Spray heeft een houdbaarheid van 3 jaar in een koele en droge ruimte met een minimale temperatuur van +5°C en een maximum van +25°C.

De bus goed schudden voor elk gebruik, minimaal 10 seconden. Op ca. 10-15 cm afstand uitspuiten op het te behandelen voorwerp. Aanbrengen in de gewenste hoeveelheid. Bij gebruik het product 5 à 10 minuten laten inwerken.

Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Bij contact met de ogen onmiddellijk spoelen met overvloed aan water. Licht ontvlambaar.