Model: all clean spray 500ml
Beschikbaarheid: Op voorraad
8,88€
Excl. BTW: 7,34€

12 of meer 7,10€

All Cleaner Spray is een reinigingsmiddel voor elektrische componenten. Een speciaal additief voorkomt corrosie. Het product spuit op hoge druk waardoor ook moeilijk bereikbare plekken of niet demontabele componenten bereikt kunnen worden.

All Cleaner Spray is geschikt voor het reinigen en ontvetten van bougies, contactverbrekers en andere elektrische componenten.

All Cleaner Spray is vlug drogend oplosmiddel voor het reinigen en ontvetten van elektronische onderdelen zoals sensoren, relays, printborden, etc. Maar kan ook prima gebruikt worden voor het schoonmaken van vuile en vette onderdelen zoals een ketting en het motorblok. Het is samengesteld uit een zuiver oplosmiddel waardoor het geen kunstof en metaal aantast. Het kan ook prima gebruikt worden als start hulp. Vernevel het product op het schoon te maken onderdeel en laat het even inwerken daarna met een schone doek wegpoetsen.

De bus goed schudden voor elk gebruik, minimaal 10 seconden. Op ca. 10-15 cm afstand uitspuiten op het te behandelen voorwerp. Aanbrengen in de gewenste hoeveelheid. Bij gebruik het product 5 à 10 minuten laten inwerken.

Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Bij contact met de ogen onmiddellijk spoelen met overvloed aan water. Licht ontvlambaar.