Merk: Asterisk
Model: Asterisk Ultra Cell
Beschikbaarheid: Op voorraad
719,10€ 799,00€
Excl. BTW: 594,30€

Beschikbare opties:

Het Cell™ Knee Protection System is gebaseerd op meer dan tien jaar ontwerp- en praktijkervaring. Verschillende gepatenteerde concepten werden toegepast om samen dit systeem te vormen. Deze kniebrace is volledig afstelbaar om de perfecte pasvorm te creëren en toch stijf te blijven. Hij geeft bewegingsvrijheid, de scharnieren volgen de natuurlijke beweging van de knie. De koolstofvezel gietvorm en het ontwerp van het lichtgewicht frame geven een uitstekende bescherming. De verbinding tussen de kniebrace en de laars helpt het verdraaien van het been tegen te gaan. Bovendien is de knieschijf volledig beschermd. Deze kniebrace is zijn tijd ver vooruit.

  • Carbon-Matrix Frame: Het frame is ontworpen om rekening te houden met de dynamiek van de beenspieren. De beenspieren kunnen aan- en ontspannen zonder enige beperking. Het ontwerp zorgt dat het frame op de juiste plaats blijft zitten, maar het belemmert niet de spierbewegingen.
  • A.R.C. Cuff: Het ‘adjustable retention control (ARC)’ manchet maakt een goede pasvorm mogelijk, terwijl de kniebrace stijf en onveranderlijk blijft
  • Glide Hinge: Ons gepatenteerde asymmetrische scharnier met acht gebieden en vier staven maakt het mogelijk dat de knie op natuurlijke wijze kan bewegen.
  • Telescoping Patella Cup: Onze driedelige telescopische kniebeker geeft een volledige frontale bescherming, toch kan de knie vrijuit bewegen. Andere kniebeschermers wijken wanneer de knie buigt, waardoor deze kwetsbaar wordt bij ongevallen.
  • Anti Rotation Tether: De anti-draai verbinding is de beste bescherming tegen het ongewild draaien van het onderbeen
  • De ondersleeves en bindingen zijn inclusief